Жінка на дорогому авто збила велосипедиста: хлопчик не встиг схаменутися, відвезли в лікарню. Інцидент стався вчора, 28 серпня пізно ввечері на вул. Святого Миколая. У поліції повідомили, що наїзд був здійснений на автомобілі "фольцваген".

Жінка збила дитину на велосипеді.

Потерпілого доставили в лікарню.

Також відомо, що хлопець на велосипеді їхав по проїжджій частині в попутному напрямку з іномаркою. Як трапилася сама аварія, невідомо, поліція встановлює всі подробиці.

Зараз дитина перебуває в лікарні, де медики надають йому допомогу.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дитину доставили в лікарню.

В результаті аварії хлопчик отримав тілесні ушкодження. На кареті швидкої допомоги його госпіталізували в лікарню.

Нагадаємо, що 26 вгуста у Львові на перехресті вулиць Стуса-Шептицького водій легковика скоїв наїзд на дівчат 12 і 14 років і зник з місця дорожньо-транспортної пригоди.

Як повідомляв Знай.иа, в Україні почало вересня обрадує досить теплою і сонячною погодою, а вже з середини місяця прогнозується похолодання

Знай.иа писав, що в Україні середня зарплата у липні перевищила 10 700 грн. Найбільше заробили кияни - від 15 650 грн. Найменшу зарплату отримують жителі Кіровоградщини - 8574 грн.