Верховна рада призначила віце-прем'єр-міністром з питань цифрової трансформації колишнього радника Президента Володимира Зеленського Михайла Федорова.

Михайло Федоров одружений. Разом з дружиною Анастасією виховує доньку Марію.

За призначення Федорова проголосували 281 депутат при мінімально необхідних 226.

Михайло Федоров народився 21 січня 1991 року в місті Васильків, Запорізька область, раніше він був IT-підприємцем та засновником діджитал-агентства. У 2012-2013 роках був студентським мером Запоріжжя.

Особливо яскраво здібності Михайла Федорова проявилися в ході передвиборної кампанії кандидата в Президенти України Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Віце-прем'єр міністром з цифрової трансформації призначений Федоров.

Нагадаємо, що форум з безпеки у Варшаві відбудеться без Трампа. Президент США Дональд Трамп раптово скасував свою поїздку в Польщу на цих вихідних.

Як повідомляв Знай.иа, фахівці Пенсійного фонду України розповіли нюанси призначення пенсій в Україні. По-перше, вона призначається тільки з легальних заробітків, офіційно задекларированых.

Знай.иа писав, що у цьому році вперше здійснять перерахунок виплат тим громадянам, які отримують допомогу від держави, в тому числі і для пенсіонерів, у яких прожитковий мінімум дорівнює мінімальній пенсії.