У Запоріжжі водій маршрутки зіткнувся з вантажівкою і легковиком, в результаті чого пасажири отримали тілесні ушкодження.

У Запоріжжі маршрутка в'їхала у вантажівку.

В результаті ДТП постраждали 7 пасажирів. Госпіталізовано жінок 1949, 1970, 1991, 1972, 1961, 1971 років народження та 16-річна дівчина.

Аварія сталася на вулиці Хакаскій. За попередньою версією, водій не впорався з керуванням і врізався в припарковані на узбіччі легкове авто і вантажівку.

В поліції з'ясовують причини події.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що в Дніпрі загорілася квартира дев'ятиповерхового будинку. Пожежникам вдалося витягнути з палаючої конструкції 44-річного чоловіка.

Як повідомляв Знай.иа у п'ятницю, 30 серпня, в Києві на Броварському проспекті сталася смертельна аварія. За попередніми даними, вантажна машина збила чоловіка, який перебігав дорогу в недозволеному місці.

Знай.иа писав, що в Україні середня зарплата у липні перевищила 10 700 грн. Найбільше заробили кияни - від 15 650 грн. Найменшу зарплату отримують жителі Кіровоградщини - 8574 грн.