Слідчим Мелітопольського відділу поліції повідомлено про підозру мешканцю Мелітополя, який системно вчиняв психологічне насильство відносно своєї матері. Зловмиснику загрожує до двох років позбавлення волі, повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області.

Син систематично знущався над старенькою жінкою.

Мелітопольцю повідомили про підозру у домашньому насильстві (ст. 126-1 Кримінального кодексу України). Чоловік систематично знущався над 67-річною матір'ю. Насильство було психологічним, це підтвердили фахівці.

Поліцейські неодноразово складали на невдячного сина адміністративні протоколи, тепер на нього чекає кримінальна відповідальність за знущання. Тепер сина-нелюда можуть відправити за грати на два роки.

Сина потерпілої чекає до двох років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Нагадаємо, що в Дніпрі загорілася квартира дев'ятиповерхового будинку. Пожежникам вдалося витягнути з палаючої конструкції 44-річного чоловіка.

Як повідомляв Знай.иа у п'ятницю, 30 серпня, в Києві на Броварському проспекті сталася смертельна аварія. За попередніми даними, вантажна машина збила чоловіка, який перебігав дорогу в недозволеному місці.

Знай.иа писав, що в Україні середня зарплата у липні перевищила 10 700 грн. Найбільше заробили кияни - від 15 650 грн. Найменшу зарплату отримують жителі Кіровоградщини - 8574 грн.