В Запоріжжі днями стався жахливий випадок. Одна з місцевих мешканок на своїй сторінці у Facebook написала про те, що місцеві продавці накинулися на її дитину. Нелюди покалічили хлопчика з-за зниклої собаки.

Ця жінка напала на дитину з-за собаки.

Марина Тассо розповіла про те, що цей хамський випадок стався на вулиці Шевченка, 199 біля магазину "Настена".

За словами жінки, її син біля магазину на стовп приклеїв оголошення про зникнення їх собаки. Після чого на вулицю вибігла господиня магазину і накинулася на дитину, потім вийшли її дочка і чоловіки. Вони побили хлопчика, бризнули в очі балончиком і порвали його одяг.

Продавці з магазину побили бідного хлопчика.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Так, я усвідомлюю, що ми заспамили весь Зелений своїми оголошеннями, але все, що наклеєне на магазинах, кіосках - це все з дозволу господарів! Де не дозволяють, ми не клеїмо і нікого не переконуємо. Але на стовпах?!?!? На стовпах у кого питати дозволу? Загалом, Зелений, знайте своїх героїв!", - пише мама постраждалого хлопця.

У Запоріжжі сімейка продавців познущалася над чужою дитиною.

Нагадаємо, що 28 серпня вночі неадекватний водій влаштував стрілянину посеред вулиці, а потім зник з місця події.

Як повідомляв Знай.иа, з Сполучених Штатів Америки прийшли досить моторошні новини. Так, стало відомо, що після матчу двох шкільних футбольних команд на стадіоні в місті Мобіл (Алабама), відбулася масова стрілянина.

Знай.иа писав, що в Чернігівській області проводиться конкурс на кращий танковий взвод ВСУ.