Запорожці в паніці – з-під кранів кілька днів поспіль жителям подають іржаву воду незрозумілого кольору. Рідину, яка тече з кранів, більше схожа на технічну, ніж на питну воду. Така картина спостерігається майже по всьому місту.

В Запоріжжі з-під кранів тече бура вода.

Люди кажуть, що вода небезпечна не тільки для пиття, але й для купання. Фільтри просто не витримують – їм практично відразу потрібна заміна після відерця такої води. За словами мешканців селища Второмайского, є вже два звернення в лікарню дітей, яких мили водою з крана.

"Виявилося не тільки у нас в Олександрівському районі, так само Космос(публікація фото з 12.08 на Чумаченко така проблема) Шевченківський бере участь (Гортоп) у такій акції" - пишуть користувачі в мережі.

Мешканці обурені, а на їх скарги ніхто не реагує.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Користувачі соцмереж кажуть, що подають скарги в міську службу ще з 27 серпня, однак на звернення ніхто не реагує. Але зате КП "Водоканал" збирається вимкнути від водопостачання та каналізації боржників.

До такої воді навіть страшно підходити, не те, що пити.

Нагадаємо, що на Львівщині правоохоронці розслідують справу про придбання шкльних меблів за завищеними цінами.

Як повідомляв Знай.иа в Україну прийшло сильне похолодання, яке відчується в середу майже у всіх областях.

Знай.иа писав, що Національна комісія з питань регулювання зв'язку та інформатизації на засіданні у вівторок, 3 вересня, затвердила підвищення граничних тарифів на поштовий зв'язок.