На днях стало відомо про страшну пригоду, яка сталася в Запоріжжі. Ще 26 серпня восьмирічний хлопчик стрибнув з 9-го поверху і розбився. Шансів вижити у дитини не було.

У поліції вважають, що це було самогубство.

З сюжету "Надзвичайних новин" стало відомо, напередодні трагедії батьки загиблого Антона перебували в стані алкогольного сп'яніння, сварили хлопчика і били. Через 10 хвилин він був вже мертвий.

Над дитиною знущалися батьки.

Сусіди не вірять, що 8-річний Антон міг покінчити життя самогубством, так як на тілі дитини не було ніякого одягу. У поліції вважають, що це самогубство. Але після трагедії батьки загиблого хлопчика ще жодного разу не з'являлися в квартирі.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, що фахівці з "корпорації добра" Google виявили цілий ряд шкідливих веб-сайтів, які при відвідуванні можуть непомітно зламати iPhone жертви.

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.