У Запоріжжі люди тиждень без газу, влада проблеми не бачить, люди страждають вже цілий тиждень.

Без можливості щось приготувати на плиті залишилися мешканці будинку 9 по вулиці 12 квітня. Щоденні дзвінки в Запоріжгаз нічого не дають, як і звернення на гарячу службу Кабміну.

В будинку живуть діти і літні люди, а вже тиждень не можуть нормально приготувати їжу.

Запоріжці втомилися від бездіяльності і зневажливого ставлення з боку контролюючих служб. В будинку живуть люди похилого віку і грудні діти.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Нагадаємо, що в Вінницької області стався пожежа у житловому будинку. У приміщенні рятувальники знайшли тіло загиблої жінки. Повідомлення про займання пожежникам надійшло від сусідів.

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.