З жовтня по грудень у Мелітополі буде проходить призовна кампанія.

У цьому році Мелітопольським військовим комісаріатом планується призвати на строкову службу 51 юнака. 25 з них проходитимуть службу в ЗСУ, 15 в Нацгвардії, а всі інші в спеціальних підрозділах.

В Мелітополі розпочалася призовна компанія.

У військкоматі нагадують, призовники, яким надійшла повістка зобов'язані прибути в пункт в строк, зазначений у повістці. Якщо повістка не надійшла, громадяни призовного віку зобов'язані з'явитися до призовної дільниці в десятиденний строк з дня початку відповідного чергового призову.

Щоб залучити військовослужбовців, у військкоматі обіцяють строковикам пільги. А за ухилення загрожують карами - обмеженням волі і штрафами.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

В Мелітополі за ухилення від служби в армії загрожують трьома роками в'язниці.

Нагадаємо, що в Вінницької області стався пожежа у житловому будинку. У приміщенні рятувальники знайшли тіло загиблої жінки. Повідомлення про займання пожежникам надійшло від сусідів.

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.