У понеділок, 9 вересня, патрульні отримали інформацію про те, що на вулиці Шевченка у жінки була викрадена сумка, у якій знаходилося 4 мобільних телефони і кошти, інформує прес-служба Патрульної поліції в Запорізькій області.

Копи встановили, що жінка постраждала "від рук" таксиста. Як виявилося, водій поклав речі жінки в багажник і поки та відійшла на хвилину, зник з місця з речами потерпілої.

Крадія оперативно впіймали правоохоронці, він визнав свою провину і розповів, що викинув сумку і телефони в кущі. Таким чином таксист хотів уникнути відповідальності за скоєний злочин.

Грабіжник вкрав телефони та гроші у пасажирки.

Зловмисника передали слідчим. За даним фактом було порушено кримінальну виробництво.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що Харківська область знову перебуває в числі лідерів серед регіонів України по заборгованості по зарплатах.

Як повідомляв Знай.иа на Черкащині через власну необачність ледь не втратила життя 13-річна дівчинка. Неповнолітня намагалася зробити селфи на вагоні, однак отримала ураження струмом від високовольтних мереж.

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.