Відпочиваючі в Кирилівці побоюються за своє здоров'я: у морі з'явилися отруйні медузи корнерот. Відеодоказ вже з'явився в мережі.

Медузи усіяли весь берег Кирилівки.

До цього пляжі Азовського моря були просто усіяні медузами. Зараз почали зустрічатися отруйні.

Як зазначають місцеві жителі, стільки медуз тут давно не бачили.

Мабуть, це єдина причина, яка може зіпсувати відпочинок туристам, адже з усім іншим на популярному курорті все відмінно. Незважаючи на завершення літа, тут залишаються десятки тисяч туристів, як раз оксамитовий сезон. Але відпочиваючі побоюються за своє здоров'я.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, що Харківська область знову перебуває в числі лідерів серед регіонів України по заборгованості по зарплатах.

Як повідомляв Знай.иа на Черкащині через власну необачність ледь не втратила життя 13-річна дівчинка. Неповнолітня намагалася зробити селфи на вагоні, однак отримала ураження струмом від високовольтних мереж.

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.