Сварки і приниження в маршрутці: запоріжці просять запустити міський автобус, сил терпіти більше немає.

На сайті петицій одна з городянок просить запустити на 49-й маршрут автобуси "Богдан" або "МАН", замість "спринтерів", які курсують на даний момент.

Маршрутки просто забиті.

За словами автора петиції Наталії Мелешко, на останніх зупинках (16-17 мікрорайони) сісти в маршрутку практично нереально. Більш того, часто водії просто не зупиняються на зупинці, проїжджають повз, так як в салоні транспорт повністю "забитий".

"Кожен ранок у багатьох запоріжців починається зі сварок і приниження, поки доберешся на роботу на маршрутці №49. Люди їдуть розлючені…, – пише ініціаторка.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Люди просять замінити маршрутка автобусами.

Нагадаємо, що Харківська область знову перебуває в числі лідерів серед регіонів України по заборгованості по зарплатах.

Як повідомляв Знай.иа на Черкащині через власну необачність ледь не втратила життя 13-річна дівчинка. Неповнолітня намагалася зробити селфи на вагоні, однак отримала ураження струмом від високовольтних мереж.

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.