Невідомі спалили кіоск з пивом в Запоріжжі: кому перейшли дорогу власники, повідомляє Сьогодні.

Як стало відомо, власнику напередодні запропонували послуги з охорони. Отримавши відмову, почали погрожувати чоловікові й пообіцяли "проблеми".

Невідомі підпалили кіоск.

Вже вночі кіоск, в якому продавали пиво і рибу, загорівся. Момент підпалу потрапив на камеру спостереження. На відео видно, як троє чоловіків обливають кіоск рідиною, після чого спалахує пожежа.

"Слідчий вилучив речові докази, проводяться першочергові слідчо-оперативні заходи. Правоохоронцями вживаються заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до скоєння злочину. Триває досудове розслідування", – повідомила прес-секретар управління Нацполиції в Запорізькій області Ганна Максименко.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Троє невідомих підпалили пошук.

Нагадаємо, що Харківська область знову перебуває в числі лідерів серед регіонів України по заборгованості по зарплатах.

Як повідомляв Знай.иа на Черкащині через власну необачність ледь не втратила життя 13-річна дівчинка. Неповнолітня намагалася зробити селфи на вагоні, однак отримала ураження струмом від високовольтних мереж.

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.