Вчора, 10 вересня, Запорізький обласний перинатальний центр отримав оновлені бебі-бокси для породіль.

Бебі-бокси здивували запоржцев.

В перелік дитячих товарів додали: демісезонний комбінезон, гребінець для волосся, губка для купання немовляти, дитяче мило для прання, збільшено кількість дитячих шапочок, "слюнявчиків" і памперсів, предметів особистої гігієни для жінки. Дуже хорошу і теплу дитячу ковдру поліпшеної якості – 100% бавовна, з гіпоалергенним наповнювачем, пише IPnews.

Плюс оновленого складу – розвиваючий килимок, який купують з часом практично всі батьки.

Породіллі отримали нові бокси.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що чернівецькі прикордонники знайшли недобудований трубопровід через кордон до Румунії для контрабанди тютюнових виробів.

Як повідомляв Знай.иа, у Франції у червні і липні 2019 році в результаті сильної спеки померли близько 1500 осіб. Вік половини загиблих місцевих громадян перевищував 75 років.

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.