Рябошапка відновив на посаді Петра Чорного – заступника прокурора Запорізької області.

Незаконно звільнений колишнім генпрокурором Юрієм Луценком з органів прокуратури заступник прокурора Запорізької області Петро Чорний остаточно відновлений на посаді всіма судовими інстанціями.

Призначений новий заступник прокурора Запорізької області.

Вже завтра, 12 вересня, Чорний приступає до роботи в обласній прокуратурі.

Ще 9 вересня новий генеральний прокурор України Руслан Рябошапка підписав наказ про звільнення прокурора Запорізької області Валерія Романова. За три роки роботи Романова на цій посаді були звільнені або зняті з посади десятки прокурорських працівників.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що зараз активно відбувається зміна керівного складу в Національній поліції України. Вже звільнено із займаних посад двох заступників голови відомства Сергія Князєва.

Як повідомляв Знай.иа в Києві на Нивках сталася аварія за участю автомобілів Kia Optima і Chevrolet Aveo. В результаті ДТП водій Chevrolet отримала травми.

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.