9 вересня в Комунарське відділення поліції надійшла заява про крадіжку від мешканки Запоріжжя 1964 року народження, повідомляє прес-служба ГУНП в Запорізькій області.

В маршрутці пограбували пасажирку.

Співробітникам правоохоронних органів вдалося оперативно встановити, що гроші у постраждалої викрали в маршрутному таксі по проспекту Соборному. У жінки пропав гаманець з 14 000 гривень.

Грабіжника швидко вирахували і знайшли. Крадіжку скоїв місцевий мешканець 1982 року народження, раніше він вже був судимий за скоєння аналогічних злочинів. Злодія чекає термін у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Грабіжник вкрав у жінки 14 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що синоптики попередили українців, що похолодання вже не за горами, і саме час готуватися до погодних змін.

Як повідомляв Знай.иа в Кирилівці ураган вирішив налякати відпочиваючих: шторм змиває пляжі і заважає відпочиваючим насолодитися оксамитовим сезоном.

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.