Новий дитячий майданчик незабаром з'явиться на перехресті вулиць Бєлінського та Миргородської, що в селищі Второмайском. Раніше тут "красувалася" справжня звалище побутового сміття. На сьогоднішній день встановлені металева огорожа і футбольні ворота. Також закуплено ліхтарі, камери відеоспостереження, гойдалки, пісочниці та лавки.

У Запоріжжі з'явиться новий дитячий майданчик.

Роботи тривають. Допомагають і місцеві жителі. Вони щодня виходять на суботник: виконують фарбування, бетонування та прибирання території.

Цей поект став спільним втіленням жителів кількох вулиць: Бєлінського, Київської, Квіткової, Будівельної, Рєпіна, Гнаровской і Самарської. Ініціатори, обговоривши ідею, подали заявку на участь у конкурсі "Ми – це місто" і здобули перемогу. В результаті жителі отримали 85 тисяч гривень на реалізацію свого проекту.

Замість сміттєзвалища - новий дитячий майданчик.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що синоптики попередили українців, що похолодання вже не за горами, і саме час готуватися до погодних змін.

Як повідомляв Знай.иа в Кирилівці ураган вирішив налякати відпочиваючих: шторм змиває пляжі і заважає відпочиваючим насолодитися оксамитовим сезоном.

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.