Вже в жовтні розпочнеться осінній призов в Україні і триватиме він до грудня. В ряди військових формувань від Запорізької області планується відправити 640 призовників. З них 322 призовники будуть проходити військову службу в ЗСУ, 183 – в Нацгвардії, 95 – у Держприкордонслужбі і 40 – в Державній службі спеціального транспорту.

У жовтні розпочнеться осінній призов в армію.

"Строковиків" не будуть відправляти служити в зону бойових дій.

Призовники, які отримали повістку з військкомату, зобов'язані прибути до призовної дільниці у строк, зазначений у повістці.

Стало відомо скільки запорожців заберуть в армію.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що Комітет Верховної ради з питань правоохоронної діяльності відклав розгляд законопроекту про перепідпорядкування Національної гвардії президента Володимиру Зеленському.

Як повідомляв Знай.иа в Кирилівці ураган вирішив налякати відпочиваючих: шторм змиває пляжі і заважає відпочиваючим насолодитися оксамитовим сезоном.

Знай.иа писав, що у Києві шукають злочинців, які вчинили розбійні напади на ювелірні салони в 2018-2019 роках.