12 вересня в Михайлівське відділення поліції надійшло повідомлення, що до медичного закладу з тілесними ушкодженнями був доставлений чоловік 1951 року народження, який розповів, що травми отримав під час падіння з велосипеда. Через деякий час він помер.

Убив знайомого з-за ревнощів.

Поліцейські розслідували цю справу і встановили, що насправді сталося з мешканцем селища Михайлівка. Як виявилося, у дворі одного з будинків в смт Михайлівка потерпілого побив чоловік 1980 року народження під час конфлікту на ґрунті ревнощів.

Зараз підозрюваний, який раніше вже був судимий за скоєння крадіжки затриманий.

Чоловікові світить довічне: убив знайомого.

Нагадаємо, що в запорізькій маршрутці пасажир вправно поквитався зі злодієм, який рився в жіночій сумочці.

Як повідомляв Знай.иа, розлютившись, що його двомісячного цуценяті не стає краще, одесит розгромив ветеринарну клініку, де лікували тварина.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Знай.иа писав, що команда Зеленського вирішила переписати Кодекс законів про працю. Президент України Володимир Зеленський заявив про те, що старий Кзпп "безнадійно застарів".