У Запоріжжі закривають пологовий будинок: в таких умовах вагітним знаходиться не можна, питання життя і смерті.

У Запорізькій області в судовому порядку вимагають закриття КУ "Пологовий будинок №1". Рятувальники знайшли в медустанові ряд порушень пожежної безпеки, повідомляється в єдиному держреєстрі судових рішень.

У Запоріжжі закриють пологовий будинок.

У матеріалах справи йдеться, що будівлю пологового будинку (вул. Святого Миколая, 27) експлуатується з порушенням норм пожежної та техногенної безпеки, що створює загрозу життю та здоров'ю людей.

Хоча більшу частину порушень керівництво установи усунуло, це не врятує пологовий будинок від закриття.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У Запоріжжі закриють перший пологовий будинок.

"Відсутність системи пожежної сигналізації та системою оповіщення про пожежу - один з головних пунктів, який на сьогодні залишається не звільненим", - розповів про ситуацію заступник начальника управління запобігання надзвичайних ситуацій Євген Осетнянко.

Нагадаємо, що випадок крайньої жорстокості стався в місті Южному Одеської області. Там молодий чоловік намагався вбити свою колишню дівчину.

Як повідомляв Знай.иа в Дарницькому районі Києва група підлітків побила поліцейського з-за зауваження про голосної музики.

Знай.иа писав, що команда Зеленського вирішила переписати Кодекс законів про працю. Президент України Володимир Зеленський заявив про те, що старий Кзпп "безнадійно застарів".