Душив і бив ногами на очах у дітей: мелітополець з особливою жорстокістю накинувся на колишню дружину. Жінка приїхала до нього в будинок, щоб забрати речі для школи.

Чоловік напав на дружину на очах у дітей.

Розлючений батько сімейства завдавав потерпілій удари руками і ногами, намагався задушити, а також штовхнув дівчинку, від чого дитина отримала тілесні ушкодження.

Жінка викликала міліцію, написала заяву, але досі відомості про скоєні проти неї та її неповнолітньої доньки протиправні дії не внесено до ЄРДР.

Мелитополец побив дружину.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Жінка звернулася в Мелітопольський міськрайонний суд зі скаргою на бездіяльність правоохоронних органів. Нагадаємо, що випадок крайньої жорстокості стався в місті Южному Одеської області. Там молодий чоловік намагався вбити свою колишню дівчину.

Як повідомляв Знай.иа в Дарницькому районі Києва група підлітків побила поліцейського з-за зауваження про голосної музики.

Знай.иа писав, що команда Зеленського вирішила переписати Кодекс законів про працю. Президент України Володимир Зеленський заявив про те, що старий Кзпп "безнадійно застарів".