Військові на службі у Запоріжжі накачалися наркотиками: суд лише оштрафував.

Військові перебували на службі під дією наркотиків.

Комунарський районний суд Запоріжжя притягнув до адміністративної відповідальності і оштрафував стрільців військової частини №3026, які на службі перебували в стані наркотичного сп'яніння.

Інцидент стався ще в червні цього року. Сліди наркотичних засобів в організмі виявили під час огляду, який провели в КУ "Обласний клінічний наркологічний диспансер".

Військових суд лише штраф.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Суд прийшов до висновку, що вина чоловіків повністю доведена, у зв'язку з чим вони притягнуті до адміністративної відповідальності і кожному з них призначено покарання у вигляді штрафу в розмірі 3655 гривень", - йдеться в повідомленні суду. Також військовослужбовці заплатять судовий збір у розмірі 384 гривень.

Нагадаємо, що в Куп'янському районі Харківщини затримали чоловіка, який скоїв наругу над власною падчеркою.

Як повідомляв Знай.иа в Дарницькому районі Києва група підлітків побила поліцейського з-за зауваження про голосної музики.

Знай.иа писав, що після того, як у Кернеса програли суд за перейменування проспекту Петра Григоренка до проспекту маршала Жукова, активісти приступили до роботи.