19 вересня у Запоріжжі вранці буде ясна погода, але вже вдень небо затягне хмарами до пізнього вечора. Синоптики обіцяють до +7 +17 градусів тепла.

У Запоріжжі буде тепла погода.

У Кирилівці буде в четвер ясно і без опадів. Вдень повітря прогріється до +19 градусів.

У Мелітополі буде ясно. Синоптики дощів не віщують, температура буде +6 +19 градусів.

Весь день небо в Бердянську буде ясним, й хмари не затьмарять його своєю присутністю. Сьогодні булет +9 +18 градусів тепла.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Сонечко сьогодні буде світити яскраво.

Нагадаємо, що перехід на зимовий час в 2019 році в Україні традиційно відбудеться в останню неділю жовтня, а точніше в ніч на 27 жовтня.

Як повідомляв Знай.иа в Кирилівці ураган вирішив налякати відпочиваючих: шторм змиває пляжі і заважає відпочиваючим насолодитися оксамитовим сезоном.

Знай.иа писав, що команда Зеленського вирішила переписати Кодекс законів про працю. Президент України Володимир Зеленський заявив про те, що старий Кзпп "безнадійно застарів".