Голова Запорізькій області Віталій Туринок відсторонив від посади голову Департаменту екології та природних ресурсів в Запорізькій ОДА Віталія Гордієнко. Про це Туринок заявив на сьогоднішньої сесії Запорізької обласної ради.

Туринок звільнив головного еколога.

На початку сесії губернатор нагадав про те, що почав боротьбу з корупцією і відкатами у владі. Попросив бізнесменів повідомляти про вимагання "відкатів" з боку чиновників.

Віталій Туринок також повідомив, що відсторонив від посади директора департаменту екології Віталія Гордієнко та його заступника.

Як кажуть, нова мітла і мете по-новому.

Губернатор нагадав, що на черзі й інші керівники, мабуть, прийшов кінець добре нагрітих місць в парламенті.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що Україну накрила хвиля умисних вбивств. Тільки за минулу добу від рук зловмисників померло шестеро чоловіків з різних областей країни.

Знай.иа писав, що після того, на Дніпропетровщині затримали чоловіка, який намагався вбити власну матір.