Онук у Запоріжжі взяв у заручники рідну бабусю. 30-річний чоловік погрожував покінчити жити самогубством. Втихомирити психічно хворого чоловіка вдалося тільки з залученням групи спецназу.

Онук узяв в заручниці рідну бабусю.

Щоб вгамувати самогубця були залучені патрульні, рятувальники, керівництво обласної поліції і бригада швидкої допомоги.

Цей шокуючий інцидент стався на вулиці Приходській. Бійці "КОРДА" увірвалися в приміщення і затримали чоловіка, який взяв у заручниці рідну бабусю. Рятувальники в цей час залізли на балкон квартири на другому поверсі і звільнили літню жінку.

Нападник був доставлений у лікарню, зараз вирішується питання про поміщення його в психіатричний заклад. Пенсіонерці надали першу медичну допомогу.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Онук погрожував вбити бабусю.

Нагадаємо, що в Німеччині відкрилася виставка "Майдан. Україна. Шлях до свободи" в музеї Берлінської стіни.

Як повідомляв Знай.иа українці цієї осені у жовтні отримають додатковий вихідний.

Знай.иа писав, що американський президент Дональд Трамп впевнений, що Німеччина, Франція та інші країни ЄС повинні виділяти більше коштів на підтримку України.