Мер Запоріжжя обнадіяв людей: будуть платити менше, подешевшають комунальні послуги.

У Запоріжжі за комуналку будуть платити менше.

Про це стало відомо сьогодні. Мер Запоріжжя Вододимир Буряк пообіцяв, що вже з наступного місяця розпочнеться зниження вартості вивезення сміття в приватному секторі, так і в багатоповерхівках.

Вже в жовтні запорожці будуть платити менше за вивіз сміття. Мер міста наголосив на тому, що у разі виникнення додаткових підстав для зниження вартості вивезення сміття виконавчий комітет знову повернеться до цього питання.

За вивезення сміття запорожцям доведеться платити набагато менше.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що в Україні подорожчає "блакитне паливо". Спочатку Нафтогаз збирається збільшити вартість для промислових споживачів, проте на черзі, швидше за все, звичайні громадяни.

Як повідомляв Знай.иа на Франківщині 30-річний чоловік попався на вудку шахраїв. Чоловік думав, що купує трактор, а в результаті залишився ні з чим.

Знай.иа писав, що в реанімацію дитячої обласної клінічної лікарні №1 потрапив 16-річний хлопець у стані коми - вживав метадон.