У Запорізькому аеропорту новий начальник. Вже стало відомо, хто замінить Віктора Бискупського, який пропрацював на цій посаді більше 20 років, повідомляє інтернет-портал 061.

В Запорізькому аеропорту буде новий директор.

Обіцяють, що новий керівник приступить до виконання роботи вже в жовтні. Новим директором стане заступник Біскупського – Олексій Дубревський, який жив у Донецькій області і займав аналогічну посаду в Донецькому аеропорту.

Активісти повідомляють, що батько кандидата на посаду голови Запорізького аеропорту займає посаду ректора Донецького інституту фізичної культури і спорту. Крім того, новий директор причетний до схем з комерційного захоплення аеропорту на користь "Запоріжсталі".

Чи можна довіряти посадовцю, батько якого працює ректором вишу в терористичній "ДНР"? А якщо цей посадовець керує...

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще
Geplaatst door ДІЙ - Запоріжжя op Maandag 23 september 2019

Нагадаємо, що в реанімацію дитячої обласної клінічної лікарні №1 потрапив 16-річний хлопець у стані коми - вживав метадон.

Як повідомляв Знай.иа на Франківщині 30-річний чоловік попався на вудку шахраїв. Чоловік думав, що купує трактор, а в результаті залишився ні з чим.

Знай.иа писав, що американський президент Дональд Трамп впевнений, що Німеччина, Франція та інші країни ЄС повинні виділяти більше коштів на підтримку України.