У Запорізькій ОДА ще одне звільнення. Цього разу позбувся своєї посади Олександр Бабанін, заступник губернатора. На цій посаді чиновник пропрацював більше двох років.

Звільнився заступник Запорізького губернатора.

Крім того, Бабанін був депутатом обласної ради від партії "Наш край" та членом комісії облради з охорони надр, земельних відносин та екології.

До цього керівну посаду займав Едуард Гугнін з 2015 року. Доречі, у реєстрі крім декларації Баніна про звільнення, зявилась ще одна - на посаду заступника голови Запорізької облдержадміністрації Марини Кадерчук, яка очолює комунальний кінотеатр ім. О. Довженка. Поки що ці інформацію у ЗОДА ніяк не коментують.

У Туринка з’явиться нова заступниця?

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Нагадаємо, що запорізький губернатор завів сторінку в Facebook. Але поки що у глави дуже мало передплатників.

Як повідомляв Знай.иа українці цієї осені у жовтні отримають додатковий вихідний.

Знай.иа писав, що Президент України Володимир Зеленський підписав більшу частину законопроектів, які були прийняті новообраною Радою IX скликання.