Завтра у Запоріжжі судитимуть нелюда, який облив Настю Ковальову бензином і підпалив .

25 вересня, в Шевченківському районному суді, о 10 годині ранку відбудеться засідання, на якому Віталію Чайковському винесуть вирок. Відповідною інформацією поділилася на своїй сторінці в Instagram блогер Злата Некрасова.

Дівчина померла мученицькою смертю.

Найстрашніше те, що Анастасія Ковальова померла від рук того, кому довіряла і вважала своєю половинкою. За словами волонтера, "він не заслуговує жити серед нас".

Так само стало відомо, що у суді для нелюда будуть просити довічний термін.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, водій харківського маршрутного таксі став "героєм" відео в соціальних мережах, після того, як не пропустив машину рятувальників.

Як повідомляв Знай.иа в 2019 році змінили правила отримання водійських посвідчень і їх термін придатності. Права міжнародного зразка отримали не тільки колір, але й змінили правила отримання.

Знай.иа писав, що у столиці у Солом'янському районі на вулиці Освіти, з автомобіля викрали 900 тисяч гривень. Київська поліція оголосила план "Перехоплення".