Жінка хотіла викрасти автомобіль, але не вийшло. У Запоріжжі поліцейські знайшли злодійку біля паркану, не змогла від’їхати далеко.

Поліцейські схопили злодійку на гарячому.

Інцидент стався днями у селищі міського типу Новомиколаївка. Так, у місцевого жителя 1978 року народження викрали автомобіль "ВАЗ-2115". Злочинницею виявилася дівчина 1990 року народження, яка сіла за кермо, але далеко від’їхати не встигла – врізалася в паркан.

Поліція встановила, що злодюжка була в стані алкогольного сп'яніння та без водійських прав.

Зловмисницю затримали, зараз порушено кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 289 КК України.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Горе-угонщицу затримали поліцейські.

Нагадаємо, водій харківського маршрутного таксі став "героєм" відео в соціальних мережах, після того, як не пропустив машину рятувальників.

Як повідомляв Знай.иа в 2019 році змінили правила отримання водійських посвідчень і їх термін придатності. Права міжнародного зразка отримали не тільки колір, але й змінили правила отримання.

Знай.иа писав, що у столиці у Солом'янському районі на вулиці Освіти, з автомобіля викрали 900 тисяч гривень. Київська поліція оголосила план "Перехоплення".