У Мелітополі стався страшний злочин. Чоловік у дворі побачив свого сусіда, який накинувся на нього з косою. Нападник порізав потерпілому всі руки, а після дістав металеву трубу і почав бити.

Чоловік накинувся на сусіда з косою.

На шум вибіг батько жертви і йому дісталося від сусіда. Чоловіки схопили нападника, але той обманом умовив їх відпустити його. Потім втік та пригорозив, що повернеться і заріже сусіда з його батьком.

Незабаром виявилося, що нападник переїхав в місто недавно і був раніше судимий. Але в поліції не стали відкривати справу, незважаючи на те, що з-за наслідків нападу чоловік переніс кілька операцій на руці, отримав множинні удари і гематоми. Потерпілому довелося подавати до суду на поліцію.

Потерпілому довелося подати до суду на поліцію.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Суд позов про бездіяльність поліції задовольнив і зобов'язав правоохоронців відкрити кримінальне провадження.

Нагадаємо, що вже адковат Ростислав Кравець розповів, що буде, якщо побіжний президент Янукович повернеться в Україну.

Як повідомляв Знай.иа, професор антропології Університету Торонто Девід Бігун виявив залишки древнього людини рудапитека, який жив 10 мільйонів років тому.

Знай.иа писав, що колишня глава Міністерства охорони здоров'я України Уляна Супрун заявила, що антикорупційний прокурор Назар Холодницький спеціально блокував розслідування справи про реченні їй хабара.