Під Запоріжжям педофіл, який познущався над 4-річною дівчинкою, кинувся навтьоки.

В Запорізькій області втік небезпечний педофіл.

За інформацією прес-служби прокуратури Запорізької області, колегія судової палати у кримінальних справах Запорізького апеляційного суду, розглянувши справу стосовно зловмисника, постановила про затримання злочинця строком на п'ять років.

Але засуджений вирішив ухилитися від покарання і кинувся тікати.

Копи оперативно затримали злочинця.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Завдякизлагодженим діям прокуратури і поліції вдалося оперативно встановити місцезнаходження небезпечного злочинця. Після затримання винного відправили до в'язниці відбувати покарання.

Нагадаємо, що вже адковат Ростислав Кравець розповів, що буде, якщо побіжний президент Янукович повернеться в Україну.

Як повідомляв Знай.иа, професор антропології Університету Торонто Девід Бігун виявив залишки древнього людини рудапитека, який жив 10 мільйонів років тому.

Знай.иа писав, що колишня глава Міністерства охорони здоров'я України Уляна Супрун заявила, що антикорупційний прокурор Назар Холодницький спеціально блокував розслідування справи про реченні їй хабара.