У Мелітополі дітей підстерігає небезпека прямо біля школи, відкриті люки-пастки потрапили на відео.

Мешканка Мелітополя, яка вигулювала собаку біля школи №24 побачила, що відкриті люки присипані листям або накриті шифером. І таке неподобство твориться прямо біля школи.

Із-за відкритих люків школярі під загрозою.

Жінка зняла це все на відео, закликаючи чиновників якнайшвидше виправити ситуацію. Адже під загрозою в першу чергу школярі, які можуть і не помітити підступних пасток.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Начальник УЖКГ Олексій Тегимбаєв, після перегляду ролика дав вказівки закрити люки, що належать тепломережі. Будемо сподіватися, що це зроблять найближчим часом.

Нагадаємо, що вже адковат Ростислав Кравець розповів, що буде, якщо побіжний президент Янукович повернеться в Україну.

Як повідомляв Знай.иа, професор антропології Університету Торонто Девід Бігун виявив залишки древнього людини рудапитека, який жив 10 мільйонів років тому.

Знай.иа писав, що колишня глава Міністерства охорони здоров'я України Уляна Супрун заявила, що антикорупційний прокурор Назар Холодницький спеціально блокував розслідування справи про реченні їй хабара.