Сьогодні, 25 вересня, в Шевченківському районному суді міста Запоріжжя повинно було відбутися підготовче засідання по справі Насті Ковальової, однак його перенесли через самовідводу судді.

Мама загиблої Насті розповіли подробиці трагедії.

Виявилося, що інтереси мами загиблої дівчини представляє адвокатка Марина Щаслива. Вона родичка з суддею, тому засідання перенесли на 26 вересня.

Віталію Чайковському, який підпалив свою кохану, адвокати будуть просити довічне. Але адвокат обвинуваченого не згодна з покаранням. Адже чоловік наполягає на тому, що у нього не було наміру вбивати дівчину, він лише переоцінив свої сили.

Хлопець підпалив улюблену з-за ревнощів і помсти.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Мама загиблої розповіла, що підійшла до підсудного, щоб подивитися, як він себе почуває і у відповідь почула тільки: "Вибачте". Жінка розповіла, що раніше позитивно ставилася до молодій людині дочки, але потім побачив, що на людях він один, а наодинці з Настею іншого. Вони часто сварилися, він ревнував її і кричав. Коли у дівчини урвався терпець, вона вигнала його з речами з будинку.

Дівчина помирала у страшних муках.

Але Чайковский повернувся і помстився їй. Облив бензином і підпалив. Настя прожила з жахливими опіками ще 8 днів і померла в страшних муках.

Нагадаємо, в Івано-Франківську близько 50 тисяч господарств і сім сотень не побутових підприємств (садки, школи) можуть залишитися без тепла.

Як повідомляв Знай.иа у Дніпрі у багатоквартирному будинку загорілося одне з приміщень. Під час пожежі постраждав господар квартири.

Знай.иа писав, що з померлим в Польщі Миколою Гладієм можна порощатися завтра, 26 вересня, о 09:00 в Народному домі села Довгий Войнилів.