Жінка збила дитину на велосипеді під Запоріжжям. За її словами, вона просто не побачила хлопчика.

Під Запоріжжям жінка збила дитину.

Аварія сталася вчора, 25 вересня, в селі Петро-Михайлівка Вільнянського району. Про це повідомляє прес-служба обласної Нацполиції.

Поліція встановила, що автомобіль "ВАЗ", за кермом якого перебувала жінка 1987 року народження, збив велосипедиста.

За словами жінки, дитина раптово виїхала на проїжджу частину дороги. В результаті аварії хлопчика 2007 року народження, з тілесними ушкодженнями доставили і госпіталізовали до лікарні.

Популярні новини зараз
40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції
Показати ще

Під колесами машини виявився 12-річний велосипедист.

Нагадаємо, що в місті Ананьїв банда невідомих хуліганів почали бити вікна жінки, а коли та викликала поліцію чоловіки напали на правоохоронців з сокирою і монтуванням.

Як повідомляв Знай.иа у Дніпрі у багатоквартирному будинку загорілося одне з приміщень. Під час пожежі постраждав господар квартири.

Знай.иа писав, що в одному зі столичних хостелів сталося дивне НП: в туалеті виявили труп чоловіка, причому двері санвузла була замкнена зсередини.