У п'ятницю Запоріжжя буде без опадів, але хмари над містом протримаються увесь день. Температура повітря +9 +18 градусів.

27 вересня в Кирилівці буде хмарно. Ще зранку почне накрапувати дощ, який посилиться після обіду. Але синоптики обіцяють, що до вечора стихія вгамується. Весь день буде комфортна температура +13 +16 градусів.

Синоптики обіцяють дощі.

В Бердянську весь день буде похмуро, лише ввечері, ймовірно, пройде дощ. +12 +15 градусів тепла.

Синоптики в Мелітополі обіцяють дощ тільки ввечері. Температура повітря в п'ятницю буде +10 +18 градусів.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Ввечері стихія розгуляється.

Нагадаємо, що Міноборони підготувало законопроект про військової поліції, яка може з'явитися в Україні найближчим часом.

Як повідомляв Знай.иа у Донецькій області водій легковика порушив ПДР і скоїв жахливе ДТП. Чоловік виїхав на “зустрічну” і зіткнувся з іншим авто.

Знай.иа писав, що Президент Білорусі Олександр Лукашенко під час конференції в Мінську проговорився, що Росія навряд чи поверне Крим для України.