У Запоріжжі колектори збираються перейти від погроз до дій. "Вибивали" хочуть відібрати гроші у запоріжанки, погрожуючи їй і синові. Про це розповіла родичка постраждалої в соціальній мережі Фейсбук.

Жінка повідомила, що за борги свекрухи може постраждати її рідна сестра. Загрози приходять на мобільний телефон.

Смс вус погрозами надсилають жінці на телефон.

У посланнях погрожують жінці та її дитині. Жертві пообіцяли змонтувати порнофото і розмістити їх разом зі всіма особистими даними жінки на сайті з повіями.

Запоріжанка боїться за дитину та своє життя.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Прошу помощи!!!! Нужен совет и консультация!!!!!!

Geplaatst door Оксана Курносенко op Woensdag 25 september 2019

Нагадаємо, що Міноборони підготувало законопроект про військової поліції, яка може з'явитися в Україні найближчим часом.

Як повідомляв Знай.иа у Донецькій області водій легковика порушив ПДР і скоїв жахливе ДТП. Чоловік виїхав на “зустрічну” і зіткнувся з іншим авто.

Знай.иа писав, що Президент Білорусі Олександр Лукашенко під час конференції в Мінську проговорився, що Росія навряд чи поверне Крим для України.