Олександрівське відділення поліції підозрює державного реєстратора Приморської сільської ради Василівського району Дімітрову В. С. в незаконному перписі двох квартир вартістю 932 тис. грн, повідомляє сайт "Наші гроші. Запоріжжя".

Жінка провернула мільйонну аферу з квартирами.

Ще у 2016 року жінка з метою отримання вигоди для невказаної особи, незважаючи на відсутність передбачених законом документів, незаконно скасувала реєстрацію.

Слідчі відкрили кримінальне провадження у 2018 році, а вже у серпні 2019 року оголосили реєстраторці про підозру.

Поки що обвинувачена ніяк не коментує свою діяльність.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Вказані квартири за законом мали відійти спадкоємцям – відповідно брату та доньці загиблих власників. Жінка від дачі показань відмовляється.

Нагадаємо, що Міноборони підготувало законопроект про військової поліції, яка може з'явитися в Україні найближчим часом.

Як повідомляв Знай.иа у Донецькій області водій легковика порушив ПДР і скоїв жахливе ДТП. Чоловік виїхав на “зустрічну” і зіткнувся з іншим авто.

Знай.иа писав, що після побиття і смерті в медичному закладі на Львівщині 20-річного курсанта Юрія П'янили співробітники правоохоронних органів лікарів підозрюють у неналежному лікуванні потерпілого і недбалості.