Мама пішла мити пляшечку і залишила без нагляду: у Запоріжжі дитина випала з вікна.

Дитина випала, коли мати відвернулася на хвилину.

Трагедія сталася 25 вересня на вулиці Бочарова в Шевченківському районі. Дитина випала з 6 поверху, поки мати відвернулася.

В поліції повідомляють, що смерть дитини сталася через необережність матері, коли вона вийшла помити пляшечку.

Сусіди розповіли, що напередодні бачили, як ця дитина ходила по підвіконню в той час, коли вікно було відкритим. Про сім'ю відгукуються, як про благополучну.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Медики не змогли врятувати дитину.

Нагадаємо, що Міноборони підготувало законопроект про військової поліції, яка може з'явитися в Україні найближчим часом.

Як повідомляв Знай.иа у Донецькій області водій легковика порушив ПДР і скоїв жахливе ДТП. Чоловік виїхав на “зустрічну” і зіткнувся з іншим авто.

Знай.иа писав, що після побиття і смерті в медичному закладі на Львівщині 20-річного курсанта Юрія П'янили співробітники правоохоронних органів лікарів підозрюють у неналежному лікуванні потерпілого і недбалості.