Жахливі подробиці стали відомі після побиття невідомими в супермаркеті чоловіка, який заступився за продавчиню.

Виявилося, охоронці не поспішали рятувати АТОшника, коли його били битою по голові.

Постраждалий Микола зі своєю знайомою.

Продавчиня, за яку заступився постраждалий Микола, його добра знайома, а охорона ніяк не відреагувала на бійку:

"Побачивши Христину (продавця – прим.автора), вони відпустили в її адресу грубу образливий жарт. Коля зробив їм зауваження. Після чого вони підійшли до Колі впритул і один із них наступив йому на ногу. Коля його відштовхнув. А цей чоловік дістав біту (яку носив з собою) і з розмаху Колі завдав чотири удари по голові". – розповіла Фактам знайома Миколи.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Крім того, знайома Миколи розповіла, що охоронці вирішили втрутитися тільки після того, як потерпілого вдарили битою по голові четвертий раз. Але це ніяк не вплинуло на них і вони спокійно відпустили нападників, давши їм розплатитися за покупки.

Чоловік перебуває в комі четвертий день.

Також стало відомо, що одного з нападників вже затримали, але його родичі вже намагалися підкупити поліцію.

Нагадаємо, що фахівці фонду МВФ за підсумками візиту місії в Україні змогли вказати на проблемні місця в економіці і назвати чинники, які гальмують зростання економіки країни.

Як повідомляв Знай.иа у Донецькій області водій легковика порушив ПДР і скоїв жахливе ДТП. Чоловік виїхав на “зустрічну” і зіткнувся з іншим авто.

Знай.иа писав, що після побиття і смерті в медичному закладі на Львівщині 20-річного курсанта Юрія П'янили співробітники правоохоронних органів лікарів підозрюють у неналежному лікуванні потерпілого і недбалості.