Стало відомо, що у Запорізькій області в один із супермаркетів у Мелітополі навідався "соціальний ревізор". Відео перевірки опублікували на Youtube.

Так, в місцевому супермаркеті покупці помітили домашню живність серед полиць з товарами, так званий ревізор. Він бігав і перевіряв ціни на вітринах. Швидше за все незвичайний помічник хотів, щоб люди звернути свою увагу на відповідність якості даних продуктів і цін, а найголовніше - санітарну гігієну супермаркетів.

Нагадаємо, що ведуча Нового каналу Юлія Панкова зараз відпочиває і набирається сил на острові Сицилія. За кілька днів сюди приїде група туристів з України і з ними Юлія відправиться в гастротур.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, головна блондинка програми "Ревізор" змусила зал ридати від сміху.

Також портал Знай.ua писав, що Ольга Фреймут виставила спільне фото з ведучим Романом Кадеминым, заінтригувавши того фанатів. Так, артистка зізналася, що перейшла на телеканал "Інтер" з "Нового каналу", а зараз готує нове шоу. Більшу частину своєї кар'єри Ольгна присвятила "Новому": проекти "Підйом", "Шоуманія", "Ревізор", "Від пацанки до панянки", власне ток-шоу "Оля", "Хто зверху".