Ледве не втратила зуба: запоріжанка купила в магазині ковбасу і знайшла там "приємний" сюрприз. Інцидент стався в Хортицькому районі.

Про це повідомила місцева мешканка Антоніна Адаменко у групі Паркан-Запоріжжя в Facebook.

Запоріжанка виявила в ковбасі вкусняшку.

"Народ, так я ще не попадалася. Купивши в м'ясному магазині,на 15 микрорайоні ковбасу домашню, курину виявила цей дивний предмет.(на фото) Ледь не лешилась зуба. Хоча порізала дрібно. Як він туди потрапив,звичайно не загадка. Сумно. Будьте пильні. Стоматолог коштує дорого! Всім приємного апетиту!!!!", — написала вона.

Мешканці задалися питанням, що ж це таке жінці попалося в ковбасі. Одні побачили шарм Pandorа, а інші і зовсім, залізний зуб.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Так і не здогадалися, що за непізнаний об'єкт був у продукті, прикро, що запоріжанка мало не лишилася без зуба.

Куплена ковбаса могла коштувати зуба.

Нагадаємо, що в Україні набирає обороти нова злочинна схема, яка з допомогою SIM-карти дозволяє вкрасти гроші з чужої кредитної картки

Як повідомляв Знай.иа, скандал навколо розшифровки телефонного розмови між Володимиром Зеленським і Дональдом Трампом назріло насправді зовсім не зараз. Коріння його йдуть глибоко в 2016 рік.

Знай.иа писав, що у мережі з'явилася статистика того, як часто українським працівниками доводиться залишатися на роботі понаднормово, і що вони за це отримують.