Через шість років у Запоріжжі перейменують вулицю на честь відомого спортсмена.

у Запоріжжі перейменують ще одну вулицю.

Відповідне розпорядження з'явилося на сайті Запорізької міської ради. Згідно з розпорядженням 10 жовтня о 16:00 відбудуться публічні слухання про перейменування вулиці Дивногорської в Хортицькому районі.

Вулицю хочуть перейменувати на честь відомого запорізького спортсмена, чемпіона Якова Пункіна, пам'ятник якому знаходиться біля Алеї Слави. За результатами Олімпійських ігор Якову Пункіну було присвоєне звання Заслуженого майстра спорту.

Вулицю перейменують на честь українського спортсмена.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що в Україні набирає обороти нова злочинна схема, яка з допомогою SIM-карти дозволяє вкрасти гроші з чужої кредитної картки

Як повідомляв Знай.иа, скандал навколо розшифровки телефонного розмови між Володимиром Зеленським і Дональдом Трампом назріло насправді зовсім не зараз. Коріння його йдуть глибоко в 2016 рік.

Знай.иа писав, що у мережі з'явилася статистика того, як часто українським працівниками доводиться залишатися на роботі понаднормово, і що вони за це отримують.