Хтось вже приклався: на полицях запорізьких супермаркетів засікли надпиту пляшку газованого лимонаду.

Відпив - і поставив назад на полицю в магазині.

Та не просту, а новинку цього сезону. Місцеві жителі засікли напівпорожню пляшку популярного напою Фанти "Мангуава" в одному з супермаркетів мережі "VARUS" на вулиці Північно-кільцевій в Запоріжжі, повідомляє Актуально.

Скоріше за все, одна з версій такого вчинку – це те, що хтось вирішив спробувати новий смак, відпив і поставив пляшку назад на полицю, щоб не платити.

Винахідливий покупець готовий на багато що, аби не платити.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Хоча це не перший випадок. У багатьох супермаркетах недобросовісні покупці таким чином хочуть обдурити власників магазину. З хуліганами може розібратися тільки охорона, яка по камерам відеоспостереження може вичислити дрібних злочинців.

Нагадаємо, що в Україні набирає обороти нова злочинна схема, яка з допомогою SIM-карти дозволяє вкрасти гроші з чужої кредитної картки

Як повідомляв Знай.иа, скандал навколо розшифровки телефонного розмови між Володимиром Зеленським і Дональдом Трампом назріло насправді зовсім не зараз. Коріння його йдуть глибоко в 2016 рік.

Знай.иа писав, що у мережі з'явилася статистика того, як часто українським працівниками доводиться залишатися на роботі понаднормово, і що вони за це отримують.