Жахливий випадок стався 29 вересня після півночі. Запоріжці вночі почули звуки пострілів, потім дуже голосно гавкали собаки.

Перелякані жителі викликали поліцію, але правоохоронці за адресою вул. Історична 73 нічого та нікого не знайшли і поїхали з місця злочину.

Запорожці почули вночі стрельни і гавкіт собак.

А вранці жителів міста чекала жахлива знахідка. У сміттєвому баку було виявлено дві вбиті собаки. Тіла тварин викинули, як непотріб. Обуренню запорожан не було меж, але поліцію другий раз викликати не стали.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що в Україні набирає обороти нова злочинна схема, яка з допомогою SIM-карти дозволяє вкрасти гроші з чужої кредитної картки

Як повідомляв Знай.иа з-за катастрофічної ситуації на комунальному підприємстві "Харківські тепломережі" місто може залишитися без опалення і гарячої води.

Знай.иа писав, що у Вінниці почастішали крадіжки мобільних телефонів. У поліції зазначають, що хвиля крадіжок зросла. І радять обачніше ставитися до своїх гаджетів.