Прокурор Херсонської міської прокуратури вимагав у жінки гроші за допомогу в розгляді її справи. Про це повідомляє Мелітопольське територіальне управління ДБР.

Жінка була затримана за крадіжку.

Жінка вкрала 2 липня пляшку віскі за 330 гривень. Шахрайку заарештували і доставили в прокуратуру.

Там охоронець Феміди натиснув на те, що проти обвинуваченої багато доказів, з допомогою яких можна легко довести її провину і запропонував хабар в сумі 6 тисяч гривень, щоб пом'якшити вирок.

Для підозрюваної така сума була завеликою і вона здала хабарника працівникам СБУ.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Прокурор затримано до з'ясування всіх обставин.

При передачі другої частини суми прокурор був затриманий і рішенням Мелітопольського суду відсторонений від займаної посади на час слідства. Якщо доведуть його провину, то прокурору дадуть строк від 5 до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у Києві правоохоронці затримали банду псевдокоммунальщиков, які ходили по квартирах пенсіонерів і грабували їх.