Голова Запорізької обласної державної адміністрації Віталій Туринок звернувся до нардепів за підтримкою у фінансуванні заповідника "Хортиця". Про це він повідомив на своїй офіційній сторінці у Фейсбук.

Туринок запропонував виділити кошти з бюджету на Хортицю.

"Звернувся до запорізьких нардепів за підтримкою у фінансуванні розвитку національного заповідника "Хортиця". Результат − плюс 30 млн грн на розвиток Хортиці у проєкті бюджету на наступний рік. Таке рішення вчора прийняли на спільному засіданні Комітету інформаційної та гуманітарної політики ВРУ з представниками Кабміну.

За підсумками засідання прийнято рішення про фінансову підтримку розвитку національного заповідника "Хортиця" у розмірі 30 мільйонів гривень.

На розвиток заповідника виділили 30 млн гривень з бюджету.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Крім того, губернатор Запоріжжя впевнений, що скоро буде можливість профінансувати будівництво мостів через Дніпро в Запоріжжі.

Нагадаємо, що у Києві правоохоронці затримали банду псевдокоммунальщиков, які ходили по квартирах пенсіонерів і грабували їх.