Запорізька міська рада з травня 2019 року співпрацює з IFC. Крім того, владі Запоріжжя планують підписати договір на отримання кредиту у 53 мільйони євро.

Гроші планують пустити на реалізацію інвестиційних проектів, поліпшення якості транспортних послуг, удосконалення міської системи управління транспортом і безпекою.

Запоріжжя отримає кредит у 53 мільйони євро.

Якщо рішення буде прийняте, то місто отримає кредит на зазначену суму. Гроші підуть на впровадження технології "Smart City", розвиток міського транспорту з системою електронного квитка та інші інфраструктурні проекти.

Гроші планує пустити на розвиток міського транспорту.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Кредит надаватимуть у два транші: перший в 2020 році на суму 23 млн євро, другий - в 2021 році на суму 30 млн євро.

Нагадаємо, що у Києві правоохоронці затримали банду псевдокоммунальщиков, які ходили по квартирах пенсіонерів і грабували їх.