Пенсіонерка записала відеозвернення до жителів Запоріжжя. Жінка більше не може так жити. Пенсіонерка проживає в Космічному мікрорайоні. Крім того, що катастрофічно не вистачає грошей, жінці ще важко пересуватися і вона не може нічого зробити по будинку.

У Запоріжжі пенсіонерка потребує допомоги.

У Галини Олексіївни навіть немає води, так як вона чекає, що їй принесуть попити і навіть поїсти. Іноді жінка страждає від спраги, тому що боїться, що до неї ніхто не зайде.

У своєму зверненні Галина Олексіївна просить небайдужих людей допомогти їй навести порядок в домі. Потрібно побілити стіни і стелі, так як вона сама не може зробити, та й грошей немає.

"Краще в сараї, ніж у мене в квартирі. Мені соромно, що я так живу", – наголосила жінка.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Мне написала девушка и попросила помощи для старушки ! Послушайте обращение, может найдутся люди которые периодически смогут навещать бабушку и как то подмогать ей ? Косая 42. Космос , Внизу где Олимпийская , частный сектор . 0665960848 - бабушка Галя ! 4149629395015837 - помощь финансовая ! Лукин Андрей Если знаете депутатов которым нужно это показать - покажите пожалуйста !!! Надеюсь что бабушка будет через время благодарной депутатам ! Мы создали чат по этой бабушке в Вайбере ! https://invite.viber.com/?g2=AQArmCvpb7yJjkpg%2BR%2BydIDpIxTQWGokJqDUdIBGBNLiSQm14ePBaQdM2VR%2BiHfz не знаю будет ли ссылка активной .. если хотите в чат - пишите мне в личку ( лучше всего в Инстаграмм !!!!! - Prana.108 )

Geplaatst door Андрей Лукин op Dinsdag 1 oktober 2019

Нагадаємо, що у Києві правоохоронці затримали банду псевдокоммунальщиков, які ходили по квартирах пенсіонерів і грабували їх.