У Києві масажисти встановили світовий рекорд. Масажистка з Мелітополя Вікторія Пікіна також взяла участь у цій знаковій події.

Вікторія взяла участь у встановленні світового рекорду.

2 жовтня 700 масажистів зі своїми клієнтами зібралися в столиці, щоб встановити світовий рекорд з одночасного масажу.

Допомагав дівчині її чоловік Віталій. Вікторія зробила йому 30 хвилин розслабляючого масажу і отримала сертифікат про участь у встановленні світового рекорду.

Кошти, що були зібрані під час встановлення рекорду будуть передані одному з реабілітаційних центрів.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Одночасно масаж робили одразу 700 фахівців.

Нагадаємо, Івано-Франківську ще залишилися школи з туалетами на вулиці, діти змушені пропускати дорогоцінні хвилини навчання заради походу в туалет.

Як повідомляв Знай.іа, жителі Харкова створили петицію, в якій просять міську владу подбати про їх чотирилапих улюбленців.

Знай.іа писав, що на Прикарпатті до поліції постійно звертаються зі скаргами про шахрайство. На цей раз в поліцію звернулася 54-річна жінка, що скаржилася на те, що її про грабували повідомленням про те, що її картку заблокували.